Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov - Več o tem.    

Clemens pravi, da bo vse kul!

16. 06. 2015Po uspešnem nastopu na Emi s skladbo ‘Mava to‘, ki je visoko kotirala na radijskih lestvicah, Clemens predstavlja novo pesem ‘Vse bo kul‘, za katero, kot pravi sam  "Upam, da bo dvignila poslušalce, jim dala navdih in občutek, “da bo vse kul” in  še dodal:” Vsem je kdaj težko in  tudi časi niso najbolj rožnati. Želel sem narediti balado, ki ni 'jokasta' ampak navdihujoča. Želim si, da bi bila moja tretja pesem tako lepo sprejeta, kot prvi dve, ‘Pozab na bonton‘ in ‘Mava to‘. Vedno dam vse od sebe, od tu naprej pa odločajo poslušalci.”

Za pesem  ‘Vse bo kul‘ bo Clemens v naslednjih dneh posnel tudi videospot z mladimi igralci iz Akademije za gledališče, radio, film in televizijo,  v katerem bo pokazal tudi svoje igralske sposobnosti. Če pa ste dovolj pozorni, ga lahko opazite tudi v novi reklami  nemškega proizvajalca avtomobilov.

Le dober mesec dni nazaj je bil ravno Clemes tisti glasbenik, ki je z nastopom  sodeloval pri uradni otvoritvi slovenskega paviljona na letošnjem festivalu EXPO 2015.

Clemens se poleg glasbe ukvarja še z dramsko igro, režijo, sinhronizacijo risank in televizijskih serij. Sodeloval je tudi pri snemanju oglasa za računalniško igro Game of War, in sicer ob priljubljeni ameriški igralki in manekenki Kate Upton.